Transformers 3: Ay'ın Karanlık Yüzü Arabaları

Bugün ki yazımda Transformers serisinin üçüncü filmi olan Ay'ın Karanlık Yüzü'ndeki arabaları paylaşıyorum. Seride yer alan bütün arabalar için: Transformers

Peterbilt 379

Ay'ın Karanlık Yüzü filminde Optimus Prime yine kırmızı ve mavi renklerinde bir Peterbilt 379'a dönüşüyor. Alev şekilleriyle süslenmiş bu kamyon aynı zamanda bu filmde ek olarak arkasında yük römorku taşıyor. Bu römork sayesinde daha fazla silah ve cephane elde edebiliyor. 1994 üretimi bu araç 475 beygir gücünde dizel motora sahip. 

Chevrolet Camaro


Bumblebee her zamanki gibi Chevrolet Camaro'ya dönüşüyor. 432 beygir gücünde bir motora sahip olan Camaro saatte maksimum 250 kilometre hıza ulaşabiliyor. 0'dan 100 kilometre hıza ulaşması için gereken süre ise 5.4 saniye.

Rosenbauer Panther

Sentinel Prime teknoloji harikası itfaiye aracı olan Rosenbauer Panther'e dönüşebiliyor. 750 beygir gücünde bir motora sahip olan saatte maksimum 120 kilometre hız yapabiliyor.

GMC Topkick

Autobot'ların silah uzmanı Ironhide, GMC Topkick'e dönüşebiliyor. 2006 üretimi bu araba 300 beygir gücünde bir motora sahip ve saatte maksimum 75 kilometre hıza ulaşabiliyor.

H2 Hummer

Autobot'ların doktoru Ratchet cırcır yeşili H2 Hummer'a dönüşebiliyor. 321 beygir gücünde bir motora sahip olan araba saatte maksimum 160 kilometre hıza ulaşabiliyor. 

Chevrolet Corvette Stingray

Sideswipe üstü açık Chevrolet Corvette Stingray'e dönüşebiliyor. 466 beygir gücünde bir motora sahip olan süper araba saatte maksimum 280 kilometre hıza ulaşabiliyor. 0'dan 100'e çıkması için gereken süre ise sadece 4.2 saniye.

Ferrari 458 Italia

Mirage kırmızı bir Ferrari 458 Italia'ya dönüşüyor. 570 beygir gücünde bir motora sahip olan bu canavar saatte maksimum 325 kilometre hıza ulaşabiliyor. 0'dan 100'e çıkması için gereken süre sadece 3.4 saniye.

Chevrolet Impala

Wreckers ağır silahlı NASCAR Chevrolet Impala'ya dönüşebiliyor.

Yakıt Tankı Kamyonu

Deception'ların lideri Megatron ağır zırhlı yakıt tankerine dönüşüyor.

Mercedes-Benz SLS AMG

Deception'ların iletişim sorumlusu Soundwave martı kanat Mercedes-Benz SLS AMG'ye dönüşüyor. Mercedes-Benz'in bu süper otomobili 631 beygir gücünde bir motora sahip ve saatte maksimum 315 kilometre hıza ulaşabiliyor. 0'dan 100'e ise sadece 3.6 saniyede çıkabiliyor.

Yorumlar